wtorek, 18 czerwca 2013

MŁODOŚĆ KAPUSTY

kapusta
boczek/ kiełbaska
masło
ocet/cytryna
sól, cukier
koperek
mąka ziemniaczana

Naprawdę potrzebujecie proporcji?? :)
Ps. Wróciłam :)

2 komentarze:

  1. Uwielbiam taką kapustke. Nawet nie musi być mięsa, wystarczy sama kapusta + koperek.

    pozdrawiam
    Kulnaro o nauce

    OdpowiedzUsuń
  2. Pozdrawiam serdecznie i gratuluję smacznego bloga!

    Chciałabym zaprosić Ciebie na stronę znajdzprzepisy.pl oraz do dodania swojego bloga na listę TOP BLOGI, gdzie dołączyło już ponad 1400 blogerów z Polski! Nasze strony są już dostępne w 37 krajach i jesteśmy drugą co do wielkości wyszukiwarką przepisów kulinarnych na świecie!

    Byłoby mi bardzo miło, jakby i Twoje przepisy znalazły się u nas i tym samym trafiły do jeszcze większego grona odbiorców :)
    Aby znaleźć się na liście Top Blogi wystarczy tylko zarejestrować swój blog tutaj: http://www.znajdzprzepisy.pl/dodaj-blog

    Życzę miłego dnia!

    OdpowiedzUsuń